#re/BrandingYourOnline_

marketing organic în online

-


Marketingul organic, eu îl văd ca și totalitatea activităților de marketing aplicate fără boost de capital. Momentul apariției lui încă este în discuții - unii spun că a apărut odată cu Big Bang-ul alții spun că GENESA are dreptate. Despre convingerile mele vorbim altă dată ... până atunci "back to origins" again.


Brandul personal este despre oameni, nu despre companii și mă tot repet cu această vorbă pentru că aș vrea să înțelegi, că tu ca și om (avocat, om politic, cosultant, artist ... etc.) nu vei avea rezultate bune dacă te comporți în strategia de marketing ca și o corporație (adică să îți faci campanii plătite de la început) dacă nu ai ajuns să te cunoască cel puțin 1.000 de oameni interesați de domeniul tău! Si aici mă refer - să te cunoască bine - cine ești, ce faci, cum faci, de ce faci, pentru cine faci și unde vrei să ajungi! După ce ai atins acel prag critic și dacă din cei 1.000 de oameni, 100 plătesc pentru ceea ce tu oferi, merită să treci la următorul nivel și să-ți faci campanii plătite pentru că rata de conversie va fi mult mai mare. De ce? Păi tu deja știi toate fricile oamenilor, poți să tratezi toate obiecțiile oamenilor și știi ce ii intersează cu adevărat pe oameni și asfel vei ști cui te adresezi și de câți oameni în plus față de ce ai acum, vei putea să te ocupi la același nivel de calitate!


Marketingul organic aduce rezultate uriașe, fie că mă crezi, fie că nu și se face foarte simplu: utilizezi TOATE rețelele de socialare (Linkedin, Facebook, Instagram, Twitter, TikTok, YouTube) respecți audiența și formatul rețelei de socializare și oferi conținut constant și de calitate. (Dacă totuși nu mă crezi, dă-mi un telefon și explic mai multe.)


Îți dorești să administrez eu (echipa mea) pentru tine aceste conturi din social media și să creez conținut? Vezi mai jos două pachete pe care le-am pregătit pentru astfel de nevoi. (Dă și un share la această pagină pentru a ajuta mai mulți oameni să afle aceste informații.)

Pachete

#marketing_organic_ATENȚIE! Cu un device bun, puțină documentare și răbdare la început, și bineînțeles urmărindu-mi postările, poți să-ți creezi singur strategia, conținutul și postările. :)