Cine sunt eu

-


Sunt un Antreprenor rațional dar și foarte visător, și în fiecare zi, cern tot ce e mai bun din mine și-mi aștern abilitățile artistice peste o matematică simplă și aduc puțină logică în context astfel încât să creez soluții pentru probleme reale din piață, indiferent de domeniu sau industrie ... Condimentez pe urmă rezultatele cu puțin marketing și carismă de vânzător și astfel oamenii se bucură de soluții și produse cu totul și cu totul speciale. ... Cu toate că știam că sunt bun pe "Vizual", o bună vreme m-a frământat gândul că activitățile mele de ieri nu sunt tocmai suficiente pentru oamenii de azi ... oamenii au nevoie de mai mult din partea mea și din partea noastră a tuturor. (Folosim cu toții des zicala "nu sunt dator nimănui cu nimic ..." dar eu cred că toți suntem datori între noi cu o obligație morală de a ne duce unul pe celălalt la nivelul următor ... chiar dacă nivelul următor este doar un mic pas în față.) Cum orice frământare are un răspuns ... cel puțin la mine, ... după o analiză foarte riguroasă a tuturor abilităților mele, cunoștințelor mele, pasiunilor și intereselor mele, am ajuns să-mi dau seama, că sunt un om, căruia îi place designul și tehnologia dar, doar utilizate în contexte clasice (îmi plac contrastele puternice) ... Și cu ce îi poate ajuta pe oameni acest lucru?


Hai să-ți spun o poveste ... de-a lungul timpului m-am văzut om de succes, însă m-am ascuns în spatele unor nume de scenă (branduri) pe care le-am creat din frica "dacă eșuez, măcar să nu știe toată lumea". Mare mi-a fost mirarea când am aflat că oamenii care mă cunoșteau, știau tot despre "brandurile" pe care le-am creat ca și "paravan de protecție" a imaginii personale ... normal că nu știau detalii dar au auzit de ele. Înaintând prin viață, mi-am dat seama că în această eră a tehnologiei, nu mai poți ascunde nimic, mai mult decât atât, vrei să arăți cât mai multe de "dincolo de cortină" pentru că asta vinde ... hmmm, ce interesant, mi-am spus eu mie ... de ce oare? Păi e simplu, oamenii vor să știe cât mai multe despre lucrurile de care au nevoie iar dacă sunt și oameni prin peisaj, achiziționează cu drag ... asta înseamnă că oamenii urmează oameni și au încredere în oameni și le face plăcere să vorbească cu oameni și le face plăcere să cumpere de la oameni ... frate, totul este despre oameni ... și atunci oare nu îmi este mie mai simplu să spun oamenilor că "ăsta-s eu și asta ofer"? ... o singură strategie, un singur brand de care să mă îngrijesc, un singur brand de "ridicat" ... ba da e mai ușor! (Nu este ușor să faci acest lucru dacă nu există etică și dacă nu ai valori orientate către dezvoltarea ta și a oamenilor) ... În încheierea povestioarei, vreau să-ți spun că tot ce voi face de acum înainte este mult mai simplu, pentru că am grijă de un singur brand, adică de mine Cristian Blândaș. Unde mă poți găsi pe mine cu tot ce fac? Răspunsul este ... peste tot în online, iar dacă totuși ne întâlnim și în offline, fii convins că te voi surprinde cu instrumentele de branding personal pe care mi le-am creat!


Povestea de mai sus, m-a făcut să îmi creez un sistem pentru a continua dezvoltarea brandului personal și inspirat din fire cum sunt, l-am și scris. După ce mi-am scris nevoile și strategia, mi-am dat seama că acest plan poate ajuta mulți oameni să-și crească brandul personal ... Te-aș minți dacă ți-aș spune că m-am sfătuit cu oameni dacă să îl transform într-un business sau nu, pentru că nu am făcut-o, doar mi-am spus: "acesta este cel mai tare proiect pe care l-am creat vreodată și la care m-am gândit vreodată"! Și iată-mă aici în fața ta spunând povestea mea și mărturisindu-ți că ceea ce fac pentru mine funcționează bine. Așa că, dacă te vezi un om de succes măcar în ochii tăi atunci ai nevoie de #re/BrandingYourOnline_. Urmărește-mă în social media, pentru că ofer materiale care să te ajute să-ți implementezi și singur o strategie de dezvoltare a brandului personal.


Îți mai spun că îmi place muzica de orice fel, arta în orice fel, fashion-ul & designul, aș bea o cafea bună la orice oră, mă interesează subiectele: tehnologia în viața omului și minimalismul ca stil de viață, vizionez documentare despre orice și câteodată mai citesc despre psihologia consumatorului.


Cu considerație, Cristian Blândaș
M-am autoproclamat Antreprenor, Designer de Brand Personal & Visual Artist. Cine are curajul să spună că nu-s? :))